”Nimic nu este mai eficient si nimic nu costa mai ieftin ca preventia”- Nicolae Opopol

TOP DEFENDER S.R.L. este o companie cu capital integral romanesc, care isi desfasoara activitatea pe intreg teritoriul Romaniei. Specializata in distributia de echipamente pentru protectia muncii si furnizarea de solutii personalizate pentru protectia individuala a muncitorilor activi, compania noastra va pune la dispozitie produse profesionale de cea mai inalta calitate, de la producatori de renume si in conformitate cu cerintele si standardele de siguranta si sanatate nationale si europene. 

In cei 10 ani de activitate ne-am dedicat intru totul acestui domeniu si ne-am straduit sa satisfacem chiar si cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri, ghidati de profesionalism si responsabilitate fata de acestia. 

Ne adresam atat particularilor, cat si profesionistilor si le oferim, pe langa echipamente de lucru si pentru protectia muncii (de ex: imbracaminte de protectie si de lucru, incaltaminte de protectie si de lucru, echipamente pentru lucru la inaltime, manusi protectie, viziere, ochelari de protectie, echipamente pentru protectie respiratorie, casti, etc) si o gama variata de alte produse, precum: scule si unelte de mana, scule auto si service, scule pneumatice, scule electrice, aparatura pentru sudura, produse destinate casei si gradinii, ingrijirii personale, produse de curatenie si intretinere, produse pentru prevenirea si stingerea incendiilor.

Studiem intotdeauna nevoile si cerintele clientilor si partenerilor nostri si acordam o importanta deosebita acestora, drept pentru care oferim suport si incercam sa venim cu solutii eficiente la orice situatie intampinata.

Produsele noastre sunt disponibile atat in mediul online, dar si in showroom-ul nostru din str. Humorului, nr. 56, cod postal 727525, com. Scheia, jud. Suceava.

Suntem profesionisti, responsabili, energici, pasionati de munca noastra si dornici de dezvoltare continua.

Alegeti produsele noastre si va garantam calitate, siguranta, colaborare de lunga durata si respect. 

Pentru ca doar impreuna reusim sa facem performanta!

 

 

Echipamente de protecţie a muncii, oriunde în România

» Alba Iulia
» Alexandria
» Arad
» Bacău
» Baia Mare
» Bistriţa
» Botoşani
» Brăila
» Braşov
» Bucureşti
» Buzău
» Călăraşi
» Cluj-Napoca
» Constanţa
» Craiova
» Deva
» Drobeta
» Focşani
» Galaţi
» Giurgiu
» Iaşi

» Miercurea Ciuc
» Oradea
» Piatra Neamţ
» Piteşti
» Ploieşti
» Vâlcea
» Reşiţa
» Satu Mare
» Sf. Gheorghe
» Sibiu
» Slatina
» Slobozia
» Suceava
» Târgovişte
» Târgu Jiu
» Timişoara
» Tîrgu Mureş
» Tulcea
» Vaslui
» Zalău

echipamente de protectie a muncii

www.topdefender.ro

 

Product added to wishlist
Product added to compare.