”Nimic nu este mai eficient si nimic nu costa mai ieftin ca preventia”- Nicolae Opopol

TOP DEFENDER este producator si importator de echipamente de protectie, scule si unelte, echipamente de protectie, scule si unelte electrice. TOP DEFENDER isi propune sa ofere produse la standardele U.E. fiind alaturi de clienti in intregul proces de achizitie online/offline. Compania este rezultatul dorintei de a oferi protectie, siguranta si alternative oricarui tip de cumparator. Enjoy safe enjoy with TopDefender, Enjoy work.

TOP DEFENDER S.R.L. este o companie cu capital integral romanesc, care isi desfasoara activitatea pe intreg teritoriul Romaniei si nu numai. 

Prin produsele oferite, TOP DEFENDER S.R.L.  minimizeaza potentialele pericole de la locul de munca si maximizeaza eficienta prin oferirea unor echipamente de protectie calitative de la producatori recunoscuti la nivel international. TOP DEFENDER S.R.L.  ofera produse sigure ce respecta normele/standardele de la nivelul UE.  Misiunea nostra ramane acceasi, aceea de a proteja oamenii. Protectia muncii la nivelul standardelor UE impune cerinte clare, prin urmare oferim doar produse conforme reglementarilor UE.

In decursulor anilor am raspuns ferm atat la cerintelor profesionistilor cat si a pasionatilor, totadata punem la dispozitia clientilor nostri o gama variata de produse. TOP DEFENDER S.R.L.  ofera  pe langa protectie si alte produse din game ca imbracaminte de protectie si de lucru, incaltaminte de protectie si de lucru, echipamente pentru lucru la inaltime, manusi protectie, viziere, ochelari de protectie, echipamente pentru protectie respiratorie, casti, etc) si o gama variata de alte produse, precum: scule si unelte de mana, scule auto si service, scule pneumatice, scule electrice, aparatura pentru sudura, produse destinate casei si gradinii, ingrijirii personale, produse de curatenie si intretinere, produse pentru prevenirea si stingerea incendiilor. Fiind un domeniu greu, ce necesita indrumare, suntem mereu bucurosi sa ne consiliem clientii si sa-i ajutam sa adopte cea mai buna alegere/decizie.

In cei 12 ani de activitate ne-am dedicat intru totul acestui domeniu si ne-am straduit sa satisfacem chiar si cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri, ghidati de profesionalism si responsabilitate fata de acestia. 

Suntem mereu dornici sa evoluam si sa venim in intampinarea noilor cerinte, pasiunea fiind principalul factor determinant al succesului nostru.

Suntem profesionisti, responsabili, energici, pasionati de munca noastra si dornici de dezvoltare continua.

Alegeti produsele noastre si va garantam calitate, siguranta, colaborare de lunga durata si respect. 

Venind in intampinarea nevoilor clientiolor produsele noastre sunt disponibile atat in mediul online, dar si in showroom-ul nostru din str. Humorului, nr. 56, cod postal 727525, com. Scheia, jud. Suceava.

Pentru ca doar impreuna reusim sa facem performanta!

 

 

Echipamente de protecţie a muncii, oriunde în România

» Alba Iulia
» Alexandria
» Arad
» Bacău
» Baia Mare
» Bistriţa
» Botoşani
» Brăila
» Braşov
» Bucureşti
» Buzău
» Călăraşi
» Cluj-Napoca
» Constanţa
» Craiova
» Deva
» Drobeta
» Focşani
» Galaţi
» Giurgiu
» Iaşi

» Miercurea Ciuc
» Oradea
» Piatra Neamţ
» Piteşti
» Ploieşti
» Vâlcea
» Reşiţa
» Satu Mare
» Sf. Gheorghe
» Sibiu
» Slatina
» Slobozia
» Suceava
» Târgovişte
» Târgu Jiu
» Timişoara
» Tîrgu Mureş
» Tulcea
» Vaslui
» Zalău

echipamente de protectie a muncii

www.topdefender.ro

 

Product added to wishlist
Product added to compare.