Pompe combustibil

Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)

Filtre auto de calitate. Top Defender va pune la dispozitie o gama larga de produse de la branduri precum Tagred, Hogert sau Kraft&dele.

Filtrele autovehiculelor si importanta acestora

Inca de la inceputuri, constructorii de masini au observat problemele de fiabilitatea si durabilitate a motoarelor, iar solutia gasita a fost de a implementa filtrele auto; cele de aer, filtrele de combustibil si ulterior filtrele pentru ulei si filtrul de polen.

Fiecare dintre filtrele autovehiculului dvs. au un rol important in mentinerea motorului si a substantelor acestuia in parametri optimi de functionare.

Filtrul de aer - formarea unei "bariere" care sa opreasca particulele de praf, impuritati si chiar obiecte de dimensiuni mare precum criblura sau insectele care ar deteriora prematur sau chiar distrugerea motorului autovehiculului. Aceste filtre sunt fabricate din hartie, in mai multe straturi, cu o densitate si o structura diferita, ce va mentine motorul in parametri optimi.

Filtrul de ulei - spre deosebire de filtrul de aer, care blocheaza diversi agenti exteriori si previne deteriorarea motorului, filtrul de ulei protejeaza motorul impotriva particulelor metalice rezultate din frecarile interne din timpul functionarii dar si impotriva rezidurilor provenite din procesul de combustie ( cenusa, calamina). Aceste filtre sunt confectionate la fel ca si filtrele de aer, din hartie, insa densitatea acestora este mai mica din cauza vascozitatii uleiului. O alta diferenta o constituie faptul ca materialul filtrant este capsulat in cadrul unei carcase metalice in care se va realiza un circuit de ulei.

Filtrul de combustibil - previne ca orice particula mai mare de 8 microni (in cazul masinilor pe carburatie) sau mai mica de 4 microni ( in cazul masinilor cu injectie electronica) sa intre in sistemul de alimentare si motor.

Filtrul de polen ( habitaclu) - are rolul de a proteja sanatatea si confortul dvs. Acesta purifica aerul ventilat in interiorul masinii de agentii precum : praf, gaze de esapament, polen etc., care pot duce la reactii alergice. Filtrele de habitaclu sunt de doua feluri, diferenta fiind materialelel componente:

  1. Filtru de polen standard asemanator filtrului de aer, din hartie, folosit pentru a preveni patrunderea prafului si a altor impuritati mici in interiorul masinii
  2. Filtru de polen imbogatit cu carbon activ care, pe langa rolul de filtrare, are capacitatea de a neutraliza gazele toxice de esapament provenite de la traficul inconjurator precum si alti agenti daunatori sanatatii dvs.

Product added to wishlist
Product added to compare.