List of products by brand MCR Safety

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum MCR Safety, Ogrifox, Reis, 3M, ARDON, HONEYWELL SAFETY PRODUCTS, KRATOS, SUPAIR, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele. 

Despre noi

MCR Safety are o experianta de 45 de ani ca lider in domeniul echipamentelor de protectie individuala (EIP). Sortimentul nostru de oferte include manusi, ochelari si articole de imbracaminte fabricate din materiale de cea mai inalta calitate disponibile pentru a asigura protectie maxima, confort si stil.

Astazi sediul nostru international, precum si  centrul nostru de distributie de 500.000 de m patrati sunt situate strategic in zona Memphis. Mai multe centre de distributie sunt amplasate in afara de Sua pentru a sprijini eforturile noastre internationale. Vindem produse distribuitorilor de echipamente de siguranta si livram produse  prin doua centre de distributie din SUA . Depozitul central al companiei este in Piperton, Tennessee si mai este unul pe coasta de Vest din Reno, Nevada, permitandu-ne sa deservim majoritatea clientilor nostri in termen de doua zile.

MCR Safety se distinge ca producator al grupurilor noastre principale de produse. Cunoasterea noastra ca producator ne ajuta sa evaluam alte surse de aprovizionare pentru a asigura calitatea si competitivitatea fibile.In plus, ne mandrim ca oferim distribuitorilor nostri expertiza tehnica si servicii superioare pentru clienti. Astazi MCR Safety este recunoscut ca lider globel EIP si angajeaza peste 1600 la nivel international, cu aproximativ 300 la nivel local. Am fost recunoscuti de mai multe ori pentru inovatii pentru produsul nou al anului si premii in operatiunile de fabricatie.

Less
Product added to wishlist
Product added to compare.