List of products by brand JSP

Infiintata in 1964, JSP sunt producatori de top de echipamente de protectie individuala. Cu cercetare si dezvoltare in Marea Britanie. Jsp se angajeaza sa imbunatateasca siguranta si bunastarea la locul de munca la nivel mondial

FABRICAREA PENTRU SIGURANȚĂ

Infiintata in 1964, JSP sunt producatori de top de echipamente de protectie individuala. Cu cercetare si dezvoltare in Marea Britanie, trei facilitati de productie din Marea Britanie si alte locatii de productie din intreaga lume, Jsp se angajeaza sa imbunatateasca siguranta si bunastarea la locul de munca la nivel mondial

CERCETARE SI DEZVOLTARE

JSP continua sa impulsioneze progresul global al EIP inovatoare, proiectand produse brevetate revolutionare care depasesc standardele internationale utilizand cele mai noi tehnologii de proiectare asistata de computer (CAD) si tehnologii de fabricatie.

FABRICATIE

JSP operea o productie slaba, maximizand eficienta si capacitatea de productie in cadrul sistemului sau global de management al calitatii (SGC) conform ISO9001:2015 si schemei BSI Kitemark de la British Standard Institution.

TESTARE

JSP opereaza case de testare aprobate si recunoscute in industrie in fabricile de productie. Produsele sunt testate in mod constant in cadrul unui sistem de management al calitatii ISO9001 si al sistemului BSI Kitemark pentru a asigura cea mai inalta calitate.

Castile de protectie, capace de protectie, protectie auditiva, produse respiratorii si ochelari de protectie JSP BESPOKE BRANDING pot fi personalizate in conformitate cu specificatiile individuale utilizand sigle corporative si scheme de culori, semne sau mesaje de siguranta, nume personale si sitem de identitate.

REASIGURARE CA STANDARD

Departamentul de asigurare a calitatii JSP asigura mentinerea constanta a nivelului dorit de calitate, inspectand fiecare etapa a procesului, de la aprovizionare cu materiale noi, pana la fabricarea, productia si livrarea tuturor produselor JSP.

ANGAJAMENTUL PENTRU A FACE O DIFERENTA

Sustenabilitatea este extrem de importanta pentru JSP si imbunatatim continuu metodologiile utilizate in timpul fabricarii, facand produsele 100% reciclabile, concentrandu-ne pe gestionarea ciclului de viata al produselor si educand forta noastra de munca pentru a asigura un viitor mai sigur si mai durabil.

Less
Masca Flexinet 822 de unica folosinta JSP FFP2 cu supapa RAW-POL - Semimasti
  • -30%
IN STOC
Semimasti

Masca Flexinet 822 de unica folosinta...

7,48 lei 10,69 lei
Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.