List of products by brand Diadora

Top Defender distribuie o gamă de producători de top din lume de echipamente de protecție individuală, precum Diadora, Cofra, Dunlop, Dupont, 3M, SupAir, HONEYWELL SAFETY PRODUCTS, KRATOS, Cerva, ANSELL, PORTWEST, RHINO SAFETY, UVEX și altele.

In 1948 - Diadora a fost fondata ca un laborator de artizan pentru fabricarea cizmelor pentru munte. Acestea s-au stabilita rapid ca fiind cele mai bune cizme de munte si de lucru de pe piata.

Despre noi

In 1948 - Diadora a fost fondata ca un laborator de artizan pentru fabricarea cizmelor pentru munte. Acestea s-au stabilita rapid ca fiind cele mai bune cizme de munte si de lucru de pe piata.

VIZIUNEA NOASTRA

Câștigarea nu este un obiectiv în sine, ci inima companiei noastre pe care ne propunem să o punem în prim plan ca lider global pe piața sportului, stilului de viață și siguranței, prin intermediul mărcilor comerciale stabilite pe entuziasm, stil de ultimă generație și inovație tehnologică.

Cercetare și creativitate

Creativitatea si imaginatia ne-au facut compania sa creasca; precum si cercetarile efectuate in aterie de materiale si sisteme de constructie, inovatia constanta in tehnologia aplicata sportului, bunastarii si sigurantei individuale si, in cele din urma, stilul italian, o companie care are viziune, este atat transversala, cat si globala, aceste elemente reprezinta cele mai mari succese ale noastre.

Entuziasm și partajare

Entuziasmul este valoarea de baza care a articulat intotdeauna compania noastra, adevaratul motiv pentru care ne-am nascut si de ce existam. Nu este doar sufletul nostru, inima noastra, ci reprezinta determinarea noastra de a ne atinge obiectivele si forta creatoare in producerea unui produs castigator. Daca suntem inca aici, astazi, le datoram acest lucru celor din grupul nostru, care este format din indivizi tenace si uniti. Grupul este cea mai mare certitudine a noastra. 

Marcă

Cuvântul, Diadora, provine din greacă, „dia-dora”, care înseamnă „împărtășirea de daruri și onoruri”.

Împărtășirea succesului, spiritul de echipă în activitățile sportive competitive, competiția demnă atât de membrii echipei, cât și de adversari, sunt câteva dintre principiile esențiale inerente mărcii comerciale Diadora.

Adăugați la aceasta, Diadora, cu o bogăție de imagini înalte și romantice, flancată de un simbol, o friză care reprezintă natura concretă a originilor meșteșugărești ale companiei, care, din 1948, a făcut încălțăminte, nu un punct, sau mai degrabă punctul unei săgeți, ci o parte superioară deschisă și stilizată, care reprezintă elementul principal în crearea încălțămintei pentru sport sau muncă.

Less
Bocanci de protectie D-BLITZ HI S3 Diadora cu bombeu compozit PALLTEX -
    Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)
    Product added to wishlist
    Product added to compare.