List of products by brand MERCATOR

Grupul Mercator Medical este un producător de mănuși medicale și un distribuitor de materiale medicale de unică folosință. În calitate de producător, vinde în aproape 70 de țări din întreaga lume și, ca distribuitor, operează pe piețele din Europa.

Gupul Mercator Medical este o companie cu sediul în Cracovia, cu capital polonez, care a intrat oficial pe piața dispozitivelor medicale în anul 1996. Este una dintre singurele două companii din Europa și puţinele din lume care este atât distribuitor de consumabile medicale de unică folosinţă, cât și producător de mănuşi de unică folosinţă.

În prezent, Grupul este unul dintre cei mai importanți jucători de pe scena internațională. Acesta vinde în aproape 70 de țări din întreaga lume și distribuie produse în Europa și Rusia.

De mai bine de 25 de ani de activitate, compania a creat succesiv marca MERCATOR, care este recunoscută și foarte apreciată în industria medicală.

Portofoliul include o gamă largă de mănuşi medicale și de protecţie și produse nețesute, precum și produse de la mărci internaţionale renumite pentru distribuţie exclusivă.

Producţia în Asia

Grupul Mercator Medical deține 3 fabrici în Thailanda care produc mănuşi medicale și profesionale de unică folosinţă. Două fabrici sunt în funcţiune de mult timp (cu un total de 17 linii de producţie) și o nouă fabrică care a lansat prima sa linie în februarie 2022. În prezent, capacitatea totală de producţie este de aproximativ 270 de milioane de mănuşi pe lună. Scopul este ca până la sfârșitul lunii septembrie 2022, fabricile grupului să cuprindă 23 de linii de producție cu o capacitate totală de 345 de milioane de mănuşi pe lună (4 miliarde pe an). În timpul construcției ultimei fabrici, au fost aplicate cele mai înalte soluții tehnologice de producție și o serie de sisteme de protecție a mediului. Mercator Medical Thailand se concentrează pe producția și vânzarea de mănuși medicale și profesionale, destinate profesioniștilor din diverse industrii, cum ar fi beauty, food, cleaning sau automotive.

Sistemul de management ISO

Pentru a răspunde așteptărilor Clienților și Părților interesate, am implementat, menţinem și îmbunătăţim continuu Sistemul de Management al Calităţii în cadrul companiei în conformitate cu cerinţele standardelor ISO, fapt confirmat de certificatele obţinute în domeniu:

  • EN ISO 9001:2015
  • EN ISO 13485:2016
Less
Product added to wishlist
Product added to compare.