Manusi de protectie de unica folosinta/chirurgicale de la Topdefender.ro

Manusi de unica folosinta

Manusile de unica folosinta sau chirurgicale pot fi utilizate cu scopul de a proteja mainile impotriva bacteriilor din mediul extern. Manusile pot fi din latex, nylon sau nitril. Domeniul de activitate poate fi in spitale/ clinici, restaurnate, hoteluri, saloane de infrumusetare sau service-urile auto.

Top Defender-un distribuitor de echipamente de protectie a muncii a producatorilor de top Elsec, Ogrifox, Dragon, Mercator, 3M, Dupont, Cerva, F&F, Portwest, Malfini, Coverguard, Rhino Safety, Reis, Ardon, Palltex, Rock Safety etc.

A640-Manusi de protectie cu picouri antitaiere Sabre-Dot gri Portwest
Manusi de protectie antitaiere , palmare cu picouri din PVC ,exteriorul din material textil pentru o mai buna mobilitate la miscare. Acestea asigura protectie si confort utilizatorului.
Acest tip de manusi ofera protectie mecanica in medii uscate, recomandate in constructii, agricultura, gradinarit, transport,depozite, amenajari etc. 
22,13 lei
Manusi de protectie de unica folosinta nepudrate RNITRIO-BLACK, set 100 buc
Manusi de unica folosinta -set 100 buc
Aceste manusi de protectie sunt din nitril, fara latex si nepudrate.
Au o rezistenta crescuta la rupere si o aderente extrem de buna, pentru a impiedica scaparea obiectelor din mana.
Utilizarea manusilor de unica folosinta este universala, acestea fiind purtate atat in clinici, spitale, farmacii, cat si in saloanele de infrumusetare sau pentru tatuare si service-auto sau vopsitorii.
96,99 lei
Manusi din nitril F&F SPOONBILL LIGHT HS-06-001,fara pudra
Manusi din nitril de unica folosinta, cutie cu 200 buc.
Pachet economic, cu un numar mare de manusi, destinate a fi utilizate in industria alimentara si medicala.Manusi Hs-06-001 de unica folosinta fara pudra
201,47 lei