Masca de protectie SECURA_MAS3000 RAW POL

    Masca de protectie SECURA_MAS3000

    IN STOC LA PARTENER - LIVRARE IN 5-7 ZILE
    107,97 lei
    cu TVA
    Nu exista recenzii inca.

    In combinatie cu dispozitive de filtrare adecvate, semimasca de respiratie SECURA 3000 este un dispozitiv de protectie respiratorie care protejeaza sistemul respirator impotriva substantelor nocive sub forma de: aerosoli (praf, fum, ceata), vapori si gaze si combinatiile acestora. Secura 3000 este facuta din silicon.

    Comanda azi si poti primi produsul incepand cu 30 Octombrie.
    Icon Plata in rate Plata in rate rapida si securizata           Icon Livrare in Easybox Livrare in Easybox si ridici cand vrei
    Icon Cost livrare 14 Lei Cost livrare 14 Lei si retur in 30 de zile Icon Contact WhatsApp Whatsapp, iti raspundem la intrebari
    NUMBER [count] persoane se uita la acest produs !

    Credit module tbi bank 3.3.5

    Comanda acum si plateste in rate, 37.07 Lei x 4 rate

     

    Masca SECURA_MAS3000

    • realizate din materiale de cea mai inalta calitate, cu o piesa pentru fata din silicon
    • consta dintr-un corp, doua supape de inhalare cu conectori baioneta care sa permita instalarea de dispozitive de filtrare, supapa de expirare si palarii textile dintr-o singura bucata se conecteaza la aparatul respirator cu ajutorul incupelilor si filelor inelului.
    • În combinatie cu dispozitive de filtrare adecvate, Half Mask Respirator este un dispozitiv de protectie respiratorie care protejeaza sistemul respirator impotriva substantelor nocive sub forma de: aerosoli (praf, fum, ceata) si vapori si gaze, precum si combinatia acestora
    • posibilitatea de a face conexiune cu filtrele de tip: SEC-FIL-A1, SEC-FIL-A1P2, SEC-FIL-P1NR
    • articole pentru acoperirea capului dintr-o singura bucata sunt utilizate in aparatul de respirat cu masca SECURA 3000, conectat la aparatul de respirat prin intermediul unor cleme 
    • aceasta detine un certificat de omologare CE de tip in conformitate cu Directiva 89/686 / CEE si Regulamentul ministrului economiei din 21 decembrie 2005 (Jurnalul de legi nr. 259, articolul 2173) conform PN-EN 140: 2001 care autorizeaza producatorul sa marcheze produsele cu marcajul CE.

    Masca pentru gradinari, cultivatori de fructe si chimisti Secura 3000 - jumatate de masca din silicon

    Caracteristici generale:

    Dimensiune: M (universala)

    MateriaL: masca Secura 3000 din silicon.

    Filtrele pot fi inlocuite

    Masca este pliata si gata de utilizare

    Utilizare in diverse domenii de lucru

    Acest tip de masca este utilizat in mare masura pentru protectia sistemului respirator impotriva substantelor chimice .

    SECURA_3000 protejeaza impotriva gazelor si vaporilor organici (de ex. Vopsele, lacuri, rasini si solventi), precum si impotriva prafurilor si aerosolilor (pana la 10 x NDS). Acestia sunt factori tipici care apar in timpul lucrului de ex. lacuirea, vopsirea sau laminarea cu prelucrare mecanica (de exemplu, macinarea) sau pulverizarea plantelor.

    Stratul suprapus de filtrare pentru aerosoli sporeste protectia impotriva picaturilor mari de lichid, astfel elementele de filtrare pot avea o durata mai mare de utilizare . Protectie utila in special atunci cand concentratia de aerosoli este mare.

    Semimasca are o reglare suplimentara pe curea pentru a putea fi purtata de oricine.

    Greutate: aprox. 500 g

     Restrictii:

    Masca nu protejeaza impotriva deficitului de oxigen (mai putin de 17%). Este interzisa utilizarea semimastilor in canalizare, puturi, rezervoare si alte spatii inchise (care nu sunt permeabile la aer) .

    Aceasta nu trebuie utilizata atunci cand concentratia substantelor toxice este necunoscuta sau pune viata in pericol si cand substantele toxice au un miros puternic.

    Ambalare: folie

    Aici gasesti articole de protectie a respiratiei

    Tip produs
    Masca
    5907553323035

     Recenzii (0) - Moderarea recenziilor  


    Nu exista inca recenzii pentru acest produs.

    S-ar putea sa-ti placa

    Product added to wishlist
    Product added to compare.