Blog navigation

Articole Recente

Latest comments

Echipamente de protectie respiratorie pentru siguranta dumneavoastra

530 Vizualizări 0 Liked

Echipamente de protectie respiratorie pentru siguranta dumneavoastra

Top Defender cunoaște importanța securității personalului și oferă spre comercializare diverse tipuri de echipamente de protecție și semimasti sau masti de siguranță potrivite la locul de muncă .

Semimastile de protectie acopera partial fata, in general nasul si gura, cu sau fara supapa/ filtre. Acestea sunt folosite pentru protectia respiratiei impotriva bacteriilor si virusurilor, aerosolilor, gazelor, particulelor de praf si polen sau combinatiilor intre acestea.

Vrei sa stii care filtru este eficient pentru tine? Top Defender iti pune la dispozitie informatiile utile.

Pentru filtrul de particule, nivelul de eficienta este masurat de indicativul FFP (filtering facepiece) si rezulta 3 clase de protectie, care vor masura concentratia contaminantului in aer si anume: FFP1 -protectie la praf, aerosoli iritanti; FFP2 -protectie impotriva particolelor aeropurtate, aerosolilor sau fumului daunator cu efect iritant pe termen lung, care pot duce la aparitia fibrozei pulmonare; FFP3 - protectie avansata la particule aeropurtate, vapori, aerosoli toxici, particule radioactive, agenti biologici, virusuri, bacterii si fungi.

Filtrele pentru gaze sau vapori sunt impartite in 3 clase de eficienta : A1/B1 - capacitate scazuta; A2/B2 - capacitate medie; A3/B3 - capacitate crescuta de protectie

Substanta

Tip de filtru

 Culoare

ParticulePalb
Gaze de natura organica si vapori (cu punctul de fierbere peste 65 grade Celsius)Amaro
Gaze si vapori anorganici (in afara de CO)Bgri
Dioxid de sulfEgalben
Amoniac si derivatele saleKverde
MercurHg- cu filtru P3 incorporatalb-rosu
Oxit de azotNO- cu filtru P3 incorporatalb-albastru
Gaze si vapori organici ( cu punctul de fierbere sub 65 de grade Celsius)AXmaro
Filtre pentru alte substanteSX marcat cu numele substantei

violet

alb-violet daca se combina cu filtre de particule

Top Defender furnizează doar soluții inteligente pentru protecția muncii și își desfășoară activitatea atât pe teritoriul țării cât și în străinătate, în toată comunitatea europeană.

Atât încălțămintea de protecție cât și celelalte articole beneficiază de un sistem avantajos de restituiri și plăți, iar datorită acestui fapt, clienții pot achiziționa cu încredere produse de la Top Defender.

Echipamentele se livrează oriunde în țară, prin intermediul curieratului, iar comenzile a căror valoare depășește suma de 480 lei, cu TVA inclus, beneficiază de transport gratuit.

Top Defender, distribuitor de produse 3M, UVEX, SupAir, Honeywill, JSP, Portwest etc, masti integrale sau semimasti de protectie la preturi avantoajoase si calitate superioara.

Alege semimasti sau masti  de protectie de la Top Defender si te vei bucura de confort, calitatea produsului si protectie garantata.

In oferta noastra sunt disponibile echipamentele de protectie respiratorie cat si filtrele de siguranta precum urmeaza:

Masca FFP3 - 3M™ Aura™ 9332+ NR D de protectie respiratorie cu supapa Cool Flow™

Cu ajutorul tehnologiei inovative 3M de filtrare, puteti respira prin masca de protectie cu mai putin efort.Design-ul ingenios cu 3 segmente, adecvat pentru miscarile fetei in timpul vorbirii, ofera utilizatorului un confort sporit.Sistemul de fixare pe nas ofera o compatibilitate crescuta cu ochelarii de protectie si reduce aburirea acestora.Un segment inovativ pentru barbie ofera usurinta in fixare si reglare a mastii de protectie pe fata.

Disponibil cu supapa de respiratie 3M™ Cool Flow™ pentru inlaturarea eficienta a caldurii si condensului, oferind o purtare mult mai confortabila. Disponibila in ambalaj igienic pentru a proteja impotriva contaminarii mastii de protectie respiratorie inainte de utilizare, ce permite si o depozitare practica la locul de munca.

Masca de protectie FFP1 SupAir 23105 cu supapa

Masca de protectie SUPAIR FPP1 NR D. Aceasta asigura protectia împotriva pulberilor inerte și a corpusculelor solide sau lichide nepericuloase (de exemplu, ciment, celuloză, porțelan-caolină, cauciuc, filați de fier, pulbere de cărbune, ulei vegetal, făină s.a.). 

Utilizabila in industria textila,industria constructoare de utilaje si masini,industria miniera si lucrari subterane,industria metalurgica si forestiera

 

Masca de protectie Honeywell FFP2 fara supapa 3205

Masca 3205 FFP2 de tip scoica cu eficiența de filtrare >99,9%, de unica folosinta. Aceasta masca de protectie este utilizata în medii cu aerosoli solizi și / sau lichizi, particule de praf, polen si fum.

 

Masca reutilizabila CV33 din tesatura anti-microbiana cu 3 straturi Portwest

Aceasta ucide 99,9% din bacterii și controlează numeroase microorganisme care provoacă mirosuri care se pot acumula în fibre din contactul cu pielea și spălarea. Masca este confectionata din tesătură interioară de bumbac pentru confortul întregii zile.Bucle de urechi elastice cu reglaj pentru o potrivire perfectă. Esta reutilizabila, se poate spăla la mașină la 60 de grade. Pliabila, fiecare mască este ambalată într-o pungă individuală din poliester. 

Masca de protectie 3M™ 6200 din silicon 

Aceasta masca de protectie ofera disponibilitate prin sistemul de conectare 3M™ Bayonet ce permite atasarea unei game largi de filtre duble, pentru a proteja impotriva gazelor, vaporilor si particulelor. Ideala pentru orice tip de activitate: prelucrarea lemnui, constructii, minerit, petrol si gaze etc.

Filtre pentru masca 3M-6200 ( set 2 buc) - Aceste filtre asigura protectie respiratorie impotriva aburilor organici, gazelor non-organice și acide, amoniac și derivați.

Masca integrala Advantage 3221 MSA

Masca de protectie integrala cu conector dublu bayonet. Confecționat din silicon puternic Hycar, rezistent la substanțe chimice și asigură un contact perfect cu pielea. Viziera din policarbonat rezistent la zgârieturi care oferă un câmp vizual larg. Acceptă o gamă largă de filtre, cartușe anti-chimice și amortizoare și filtre combinate care sunt conforme cu EN14387 sau EN143 pentru a proteja împotriva concentrațiilor mari de fum, ceață și gaze.

PW65 - Masca de protectie, de sudura cu cristale lichide optoelectronica BizWeld Plus

Aceasta masca solara heliomata prezinta un timp de inchidere de 0.04 milisecunde de la lumina la intuneric si de asemenea prezinta reglajul manual al sensitivitatii. Baterii solare incluse cu Litiu pentru a oferi autonomie de durata. Nu e nevoie sa fie inlocuite.

Pe baza de comanda se pot aduce orice tip de masca de protectie, precum sisteme le protectie respiratorie cu aductiune de aer.

Ai grijă de sănătatea și de siguranța ta și a muncitorilor tăi, achiziționând echipamente și masti de protecție de înaltă calitate de la TopDefender.ro.

Ne puteti gasi :

TopDefender Facebook

 

Instragram TOP DEFENDER

 

 

 

 

 

 https://www.facebook.com/topdefenderromania

A fost util acest articol?

Scrie un Comentariu

Security code
Product added to wishlist
Product added to compare.