Blog navigation

Articole Recente

Setul de Pietre pentru Ascutit Cutite Top Defender: Precizie si Calitate Superioara

37 Vizualizări 2 Liked

Set Piatra de Ascuțit Cuțite, Granulații 400/1000 și 3000/8000

Avantaje

 1. Versatilitate în Ascuțire Acest set de pietre de ascuțit include granulații variate: 400/1000 și 3000/8000. Granulația 400 este ideală pentru pre-ascuțirea și repararea lamei, în timp ce granulația 1000 netezește muchia de tăiere, fiind perfectă pentru utilizarea zilnică. Pentru finisare și lustruire, granulațiile 3000 și 8000 asigură o lamă perfectă și strălucitoare.

 2. Calitate Superioară Pietrele de ascuțit sunt fabricate din corindon de înaltă calitate, un material renumit pentru durabilitatea și eficiența sa în ascuțire. Aceste pietre asigură rezultate precise și de lungă durată, menținându-ți cuțitele în cea mai bună formă.

 3. Accesorii Incluse Setul include o bază estetică din bambus, o curea de piele pentru curățarea lamei, un ghidaj pentru menținerea unghiului optim și o piatră de reparatie. Aceste accesorii premium îți oferă toate instrumentele necesare pentru un proces de ascuțire complet și eficient.

Specificatii Tehnice

 • Material: Corindon
 • Granulatii: 400/1000 si 3000/8000
 • Accesorii: Suport din bambus, curea de piele, ghidaj, piatra de reparatie

Set Piatra de Ascuțit Cuțite, Top Defender, Granulații 400/1000 și 3000/8000, TOP1576

Avantaje

 1. Calitate și Durabilitate Top Defender oferă pietre de ascuțit din corindon de înaltă calitate, asigurând o performanță excelentă și o durabilitate extinsă. Aceste pietre sunt concepute pentru a oferi rezultate precise în procesul de ascuțire, indiferent de tipul de cuțit utilizat.

 2. Granulație Dublă Setul TOP1576 include pietre cu granulații 400/1000 pentru ascuțirea inițială și netezire, și granulații 3000/8000 pentru finisare și lustruire. Această combinație permite o ascuțire completă și detaliată, asigurându-ți lame perfecte pentru orice sarcină.

 3. Accesorii Premium Setul vine cu un suport din bambus estetic, o curea de piele pentru curățarea lamei, un ghid pentru menținerea unghiului constant și optim și o piatră de reparație. Aceste accesorii te ajută să ascuți cuțitele în condiții optime, menținându-le ascuțite și funcționale pe termen lung.

Specificații Tehnice

 • Material: Corindon
 • Granulații: 400/1000 și 3000/8000
 • Accesorii: Suport din bambus, curea de piele, ghidaj, piatră de reparație

Instructiuni de Folosire

Pasul 1: Pregatirea Pietrei

 • Inmuiere: Inainte de utilizare, inmoaie piatra de ascutit in apa timp de 10-15 minute. Acest lucru ajuta la crearea unei suprafete de ascutire mai eficiente si previne deteriorarea lamei.
 • Fixare: Aseaza piatra pe suportul din bambus inclus in set pentru a preveni alunecarea in timpul ascutirii.
 • Pasul 2: Ascutirea Initiala (Granulatie 400/1000)

  1. Granulatie 400: Foloseste granulatia 400 pentru a repara si pre-ascuti lama. Mentine un unghi constant de aproximativ 20 de grade si trece lama pe piatra cu miscari line si egale.
  2. Granulatie 1000: Dupa pre-ascutire, foloseste granulatia 1000 pentru a netezi muchia de taiere. Continua sa mentii unghiul constant si sa treci lama pe piatra cu miscari uniforme.
 • Pasul 3: Finisarea (Granulatie 3000/8000)

  1. Granulatie 3000: Dupa ascutirea initiala, treci la piatra cu granulatie 3000 pentru a incepe procesul de finisare. Miscarile trebuie sa fie mai delicate, dar tot la un unghi constant de 20 de grade.
  2. Granulatie 8000: In final, foloseste piatra cu granulatie 8000 pentru a lustrui lama si a obtine un finisaj perfect.

  Pasul 4: Finalizarea

  1. Curatare: Foloseste cureaua de piele pentru a curata lama de reziduurile de ascutire si pentru a-i oferi un lustru suplimentar.
  2. Verificare: Verifica ascutimea lamei pe o bucata de hartie sau leguma. Lama ar trebui sa taie fara efort si sa fie perfect ascutita.

  Pasul 5: Intretinerea Pietrei

  1. Curatare: Dupa utilizare, spala pietrele cu apa curata si lasa-le sa se usuce complet inainte de a le depozita.
  2. Depozitare: Pastreaza pietrele intr-un loc uscat si ferit de umezeala pentru a le mentine in stare optima de functionare.

Concluzie

Seturile de pietre de ascuțit cuțite Top Defender sunt soluția perfectă pentru orice bucătar sau pasionat de gătit care dorește să-și mențină cuțitele într-o stare impecabilă. Cu granulații variate și accesorii premium, aceste seturi oferă versatilitate, precizie și durabilitate, asigurându-ți lame ascuțite și eficiente. Indiferent de nevoile tale, aceste seturi de pietre de ascuțit vor transforma procesul de ascuțire într-o experiență simplă și plăcută. Alege calitatea superioară și versatilitatea cu Top Defender și bucură-te de cuțite mereu ascuțite și gata de utilizare.

Piatra de ascutit cutite TOP DEFENDER

Nu uita! Noi venim cu ideile de cumparaturi, tu trebuie doar sa alegi !

>>>VEZI PRODUSUL<<<

A fost util acest articol?

Scrie un Comentariu

Security code
Product added to wishlist
Product added to compare.