Blog navigation

Articole Recente

Top Defender importator autorizat Extol

749 Vizualizări 0 Liked

Top Defender SRL este o alegere excelentă pentru a cumpăra echipamente și unelte de înaltă calitate. Compania se dedică să ofere soluții personalizate pentru nevoile clienților și să răspundă la orice întrebări și cerințe cu promptitudine și profesionalism.

TopDefender.ro este adresa magazinului online unde sunt comercializate pe teritoriul întregii țări echipamentele de protecție a muncii și unelte, fiind sursa ta pentru a cumpăra toate produsele necesare pentru a proteja angajații și ă vă desfășura activitatea.

Oferta magazinului cuprinde o gamă largă de produse, de la îmbrăcăminte de protecție la echipamente speciale și ochelari de protecție. De asemenea, în magazin găsiți și unelte de grădinărit, pompe de apă, hidrofoare, furtune pentru irigații, echipamente de încălzit, electrocasnice, aparatură electrică, unelte auto, unelte pneumatice și electrice, etc.

Începând cu anul 2023 compania Top Defender SRL anunță începerea, a unui parteneriat cu producătorul brandului de scule electrice Extol, Madal Bal a. s. din Cehia.

Acest parteneriat permite companiei Top Defender să ofere clienților săi o gamă variată de scule electrice de calitate premium, produse de unul dintre cei mai cunoscuți producători europeni de scule electrice.

Extol este cunoscut pentru designul revoluționar, performanța și durabilitatea produselor sale, iar acest parteneriat permite Top Defender să le ofere clienților persoane fizice sau juridice scule electrice performante la un preț accesibil.

Testate de meseriași și profesioniști în decursul timpului, sculele Extol sunt unelte de calitate pentru profesioniști, renumite pentru durabilitate, costuri accesibile fiind destinate atât meseriașilor, cât și clienților DIY care doresc unelte de înaltă calitate.

Brandul de scule electrice Extol este recunoscut pentru calitatea și performanța produselor sale, oferind o gamă variată de opțiuni pentru diferite nevoi.

Extol pune la dispoziție trei game de produse:

  • Extol Craft- scule destinate pasionaților de bricolaj

  • Extol Premium - scule hobby și profesionale, pentru utilizatorii care doresc un echilibru între performanță și preț accesibil

  • Extol Industrial, pentru firmele de specialitate care au nevoie de echipamente profesionale.

Extol este și un furnizor de scule pneumatice printre care enumeram: compresor fara ulei, șlefuitor pneumatic, ciocan pneumatic, cheie de impact cu baterie, bormașina și alte unelte pneumatice de înaltă calitate. Uneltele pneumatice Extol sunt proiectate pentru a oferi performanță și eficiență maximă.

Extol este un important furnizor de scule pentru gradinarit premium și oferă o gamă largă de produse pentru a satisface cerințele atât ale peisagiștilor profesioniști, cât și ale grădinarilor amatori. Linia de unelte de grădină include unelte de înaltă calitate, durabile și ergonomice, construite din materiale de înaltă calitate și concepute pentru a face față solicitărilor intense. Extol oferă unealta ideală pentru orice proiect, de la unelte de grădină cum ar fi foarfeca electrica sau masina de tuns cu acumulator la pompe, ferăstraie de grădină, pulverizatoare sub presiune și multe altele.

Extol este, de asemenea, un furnizor de feronerie și accesorii pentru baie de înaltă calitate. Oferta companiei conține o selecție largă de produse care vin în întâmpinarea tuturor cerințele dvs. în domeniul accesoriilor pentru baie, de la instalații de bază la elemente practice și la modă.

Oferta Extol cuprinde o selecție mare de robinete: robinet și cap de dus, set de dus, robinet de cadă și baterie chiuveta. Produsele Extol sunt realizate din materiale de înaltă calitate și sunt destinate să asigure performanță și fiabilitate pe termen lung.

Sunt disponibile opțiuni atât pentru cumpărătorii care caută accesorii baie o estetică elegantă și modernă sau un design tradițional, colecția Extol de feronerie pentru baie vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a construi baia visurilor dumneavoastră.

EXTOL CRAFT

Extol Craft este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de hobby-ul lor

Rulmenți metalici EXTOL CRAFTbaterii puternice EXTOL CRAFTCU CIOCAN Construcție superioarăExtol Craft

Extol Craft este o alegere excelentă pentru meșterii care doresc să se bucure de hobby-ul lor la un preț rezonabil.

Uneltele Extol Craft oferă plus valoare pentru prețul "hobby": obțineți tot ce este mai bun în această categorie la un preț accesibil.

Uneltele din gama EXTOL CRAFT sunt concepute pentru a le oferi entuziaștilor de bricolaj o încredere maximă în lucrul la proiectele lor, la un preț accesibil. Nu numai că sunt echipate cu toate funcțiile care pot fi utile în utilizarea zilnică, dar sunt, de asemenea, concepute pentru a fi extrem de fiabile și ușor de utilizat, astfel încât meșterii DIY de orice nivel să poată lucreze eficient și în siguranță.

Prin ce se remarca sculele electrice din gama EXTOL CRAFT:

1.      Design ergonomic

Uneltele Extol Craft au un design ergonomic modern, care oferă confort maxim și practicitate în timpul lucrului. Odată ce o utilizezi, devine prietenul tău adevărat.

2.      Performanta

Extol Craft este o linie de scule electrice de marca de calitate superioara la preturi foarte accesibile. Îi respectăm pe cei care se descurcă singuri. De aceea, de exemplu, mașina de găurit cu percuție a fost echipată cu un corp din aliaj de aluminiu. Acest lucru îmbunătățește semnificativ răcirea părților rotative, oferind motorului o durată de viață mai lungă.

3.      Valoarea adăugată

Uneltele Extol Craft oferă plus valoare. Aceste scule electrice sunt concepute sa fie accesibile, dar nu costurile nu sunt reduce cu prețul calității. Extol Craft încearcă întotdeauna să ofere mai mult decât concurenta - cum ar fi o baza metalică robustă a unui ferăstrău circular, în timp ce alți producători optează pentru plastic simplu.

4.      Componente metalice

Extol nu face rabat la calitate. În timp ce uneltele convenționale de hobby au componente din plastic, uneltele Extol folosesc componente din oțel călit pentru a le asigura longevitatea.

5.      Componente foarte solicitate realizate din

Cutia de viteze, una dintre cele mai solicitate părți ale oricărei scule electrice, este fabricată din oțel extra-călit la Extol Craft. Rotorul este apoi calibrat cu mare precizie, folosind sisteme de control automat pentru a obține cele mai bune performanțe.

6.      Baterii foarte puternice

Modelele fără fir Extol Craft sunt echipate cu baterii de nichel-cadmiu cu o capacitate foarte mare (1200 mAh), ceea ce le diferențiază de majoritatea celorlalte mărci din această categorie.

7.      Unelte cu care este o plăcere să lucrezi

Extol testează permanent uneltele pentru a ști cum să le facă și mai practice. Ori de câte ori este gândită o îmbunătățire sau la crearea unui nou "gadget", designerii si tehnicienii Extol lucrează până când transformă ideea în realitate.

8.      Funcții suplimentare de siguranță

Totul poate fi îmbunătățit - și asta este exact ceea ce tehnicienii Extol au făcut. De exemplu la pistolul cu aer cald, a fost adăugat un sistem de control inovator care previne scurtcircuitarea rezistentei.

9.      Comutatoare precise și fiabile

O componentă mică, dar cu atât mai importantă - comutatorul. Spre deosebire de ustensile electrice, comutatorul sculelor din gama Extol Craft sunt foarte ușor de utilizat: au o dimensiune ergonomica, sunt fiabile, plăcute la atingere datorită acoperirii din cauciuc și, mai presus de toate, etanșe la praf.

10.  Sculele sunt livrate într-o cutie solida pentru depozitare

Carcasa masivă, în care livrăm unele modele Extol Craft vă va proteja perfect uneltele. Cumpărătorii sculelor din aceasta gama aleg performanta la un preț accesibil iar cutiile de depozitare cu care vin livrate sculele electrice Extol Craft protejează aceasta investiție.

EXTOL PREMIUM

EXTOL PREMIUM

Calitate ascunsă în interior de la EXTOLCalitate ascunsă în interior Extol PremiumTOATE UNELE ELECTRICE Motor de incredereȘURUBELNIȚE FĂRĂ FIR Cutie de viteze PRO-RITE

Extol Premium este un reprezentant tipic al clasei Master. Spre deosebire de uneltele de hobby, al căror unic parametru este adesea prețul, designerii uneltelor Extol Premium pun accentul pe calitatea materialelor și tehnologiilor, pe manoperă, design, parametri și ergonomie.

Această categorie este o garanție că achiziționați un produs de calitate la un preț accesibil, fabricat conform celor mai recente tehnologii și care îndeplinește cele mai înalte așteptări din multe puncte de vedere. În același timp, aduce o gamă de soluții și brevete care au fost apanajul mărcilor profesionale.

Punând accentul pe performanță, EXTOL PREMIUM este o colecție de unelte de nivel profesional, construite din materiale de înaltă calitate, fabricate conform unor standarde exigente și cu un design ergonomic de excepție. Acestea sunt perfecte pentru ateliere sau orice alte domenii care necesită o utilizare frecventă.

Ce avantaje aduc sculele electrice din gama EXTOL PREMIUM:

1.      Sisteme de securizare a mandrinei cu CLICK-LOCK

Sistemul de eliberare rapidă cu precizie maximă a mandrinei este o caracteristică standard pe toate mașinile de găurit EXTOL PREMIUM. În plus, mandrinele de la mașinile de găurit cu percuție și de la unele mașini de găurit fără fir sunt echipate cu sistemul patentat Click-Lock, care împiedică mandrina să se elibereze spontan atunci când se lucrează cu percuție.

2.      Calitate ascunsă în interior

Spre deosebire de sculele electrice din categoria hobby, toate piesele supuse la solicitări ale uneltelor Extol Premium sunt fabricate din oțel călit celular, aliat cu crom, vanadiu, nichel și titan, garantând o durată de viață lungă. Rulmenții de calitate sunt protejați de un sistem patentat de amortizare a vibrațiilor la modelele ce sunt supuse unor sarcini mari.

3.      Motoare fiabile

Motorul este elementul central al fiecărei scule electrice. Cu Extol Premium, bobinele din cupru rezistente la căldură și comutatoarele impregnate cu argint asigură performanțe excelente și elimină supraîncălzirea motorului.

4.      Transmisie PRO-RITE

Majoritatea modelelor de șurubelnițe fără fir Extol Premium sunt echipate cu cutia de viteze marca Pro-Rite, fabricată din oțel extrem de durabil și care garantează o durată de viață lungă și o funcționare fără probleme.

5.      Construcție robustă

Datorită construcției lor extrem de robuste, ciocanele pneumatice Extol Premium oferă performanțe ridicate cu o forță de impact mare.

6.      Tehnologie de înaltă performanță

Extol Premium oferă modele de aparate de sudură echipate cu tehnologii care fac ca aprinderea arcului electric să fie foarte ușoară, arcul electric să fie ușor de controlat și de echilibrat și să nu existe stropi metalici excesivi.

Aceste caracteristici sunt completate de HOT START (sistem pentru aprinderea perfectă a arcului electric), ANTI-STICK (sistem de limitare a curentului de sudare în timpul scurtcircuitului) și ARC FORCE (sistem de reglare automată a caracteristicilor de sudare).

7.      Scule electrice ergonomice dotate cu mânere din cauciuc

Majoritatea modelelor din gama Extol Premium au mânerele fabricate folosind tehnologia de acoperire a suprafeței de contact cu cauciuc, ceea ce face ca contactul mâinii cu mașina să fie mai confortabil și mai fiabil. În plus, mânerele ergonomice sunt completate de funcții anti-alunecare și anti-vibrație.

8.      Durată lungă de viață și performanță ridicată a acumulatorilor

Dacă alegeți scule electrice cu baterii Extol Premium, acestea sunt echipate cu baterii de 1500 mAh, care vă permit să lucrați mai ușor și fără griji. În plus, o baterie de rezervă este inclusă în echipamentul de bază al celor mai multe dintre modele.

9.      Întotdeauna ceva în plus

Fiecare model de scule Extol Premium aduce ceva care vă va surprinde plăcut. De exemplu, ciocanele rotopercutoare și alte produse specifice sunt livrate cu o carcasă solidă din plastic care facilitează transportul și depozitarea uneltelor.

EXTOL INDUSTRIAL

Flex EXTOL INDUSTRIAL

Comutatoare cu o durată lungă de viațăComutator rezistent la prafEliberare rapidă CLICK-LOCK®Extol Industrial folosește materiale de primă clasă

Extol Industrial prezintă unelte concepute pentru utilizarea profesională zilnică în sectorul industrial. Aceste dispozitive sunt supuse unor teste de rezistență riguroase, iar construcția lor robustă și componentele de calitate superioară le transformă în parteneri performanți și de încredere în condiții dificile.

EXTOL INDUSTRIAL este o colecție de unelte electrice de cea mai bună calitate și cea mai mare rezistentă. Acestea sunt proiectate cu meticulozitate, construite folosind cele mai bune materiale disponibile, construite conform celor mai stricte standarde. Prin urmare, sculele din EXTOL INDUSTRIAL au o fiabilitate perfectă pe termen lung și nu vă vor dezamăgi niciodată în orice condiții dificile.

Ce aduc in plus sculele EXTOL INDUSTRIAL:

1.      Material premium și construcție robustă

Sculele Extol Industrial sunt concepute fără a face rabat la calitate din materiale de calitate superioară. În comparație cu uneltele convenționale, oțelul călit utilizat la fabricarea pieselor esențiale nu numai că le sporește durabilitatea, dar le îmbunătățește și funcționalitatea și previne uzura. Produsele din aceasta gama sunt concepute pentru a rezista la o manipulare in condiții dure și la o utilizare zilnică pe termen lung.

2.      Rezistență sporită a angrenajelor

Angrenajele călite din oțel aliat cu crom, vanadiu, nichel și titan cresc semnificativ durabilitatea acestor scule electrice.

3.      Motoare electrice cu durată lungă de viață

Motoarele electrice au in componenta bobine de înaltă rezistență realizate din cel mai pur cupru ce asigură o rezistență termică excepțională de până la 250°C, mărind durata de viață a motorului. Conținutul de argint al motorului este de 0,8%, ceea ce îmbunătățește semnificativ conductivitatea și, prin urmare, crește performanța.

4.      Rulmenți de marcă

Rulmenții cu bile NSK sunt printre cei mai buni din lume și asigură funcționarea perfectă a componentelor care se rotesc.

5.      Întrerupător rezistente la praf

Întrerupătorul ermetic rezistent la praf al renumitei mărci Defond este prevăzut, în plus, cu un sistem de protecție împotriva pornirii involuntare pentru echipamentele de dimensiuni mari. Designul său precis garantează un control precis al echipamentului.

6.      Ergonomie dovedită

Caracteristicile ergonomice și de proiectare care amortizează vibrațiile și reduc oboseala sunt o necesitate pentru mașinile concepute pentru utilizare pe termen lung. Extol Industrial se concentrează pe funcționalitate și practicitate, și abia apoi pe atractivitate. Una dintre trăsăturile caracteristice ale sculelor noastre sunt mânerele foarte subțiri, care permit o prindere mai ușoară.

7.      Munca cu grad maxim de confort

Lucrul rapid, ușor și fără probleme este o prioritate pentru orice proiect important. De aceea, utilajele Extol Industrial sunt echipate cu o serie de caracteristici și sisteme practice care fac ca lucrul și operarea să fie cât mai ușoare.

8.      Cabluri de alimentare ultra-flexibile

Detaliile fac adesea diferența dintre o muncă frustrantă și una plăcută. Cablul lung, din cauciuc ultraflexibil, este plăcut la atingere și ușor de manevrat.

9.      Elemente practice de design

Caracteristicile concepute pe baza necesităților utilizatorilor fac din ustensilele Extol Industrial un partener care rezistă. De exemplu, polizoarele unghiulare sunt echipate cu un dispozitiv de reglare rapidă a lamei, care permite ajustarea într-o nouă poziție în câteva secunde.

Dacă sunteți în căutarea unora dintre cele mai bune scule electrice, pneumatice și accesorii de pe piață, Extol este soluția. Extol oferă o gamă largă de scule care sunt concepute pentru a vă face munca mai ușoară și mai eficientă.

De la mașini de găurit și ferăstraie până la mașini de șlefuit, polizoare și seturi de scule electrice, puteți găsi tot ce aveți nevoie pe topdefender.ro. Cu produse de cea mai înaltă calitate și prețuri imbatabile, Extol este alegerea perfectă pentru orice profesionist sau pasionat de bricolaj.

Crearea unui cont de client in magazinul online topdefender.ro vă oferă mai multe avantaje, printre care enumerăm: acumulați puncte de fidelitate pentru fiecare tranzacție și economisiți timp deoarece nu este nevoie să introduceți detaliile personale și de livrare pentru fiecare comandă, puteți oricând să verificați statusul comenzilor și să vizualizați facturile anterioare.

Vizitați topdefender.ro pentru a vă cumpăra unelte Extol!

 

\

A fost util acest articol?

Scrie un Comentariu

Security code
Product added to wishlist
Product added to compare.